Кафедра прикладної математики ХНУРЕ

Мова:

Запрошуємо на 90-річчя ХНУРЕ.

 

 

Дорогі викладачі, студенти, аспіранти, докторанти, працівники, ветерани та випускники Харківського національного університету радіоелектроніки! Наші друзі та партнери!
Цього року наш університет відзначає знаменну дату – 90-річчя з дня свого заснування (1930-2020рр.).
🕙Запрошуємо об 11-ій годині ранку 16 жовтня приєднатись до участі у нашому онлайн-святкуванні «90-річчя ХНУРЕ. Історія успіху».
Святкова онлайн-трансляція ювілею ХНУРЕ пройде на Yuotube-каналі університету NURE TV за посыланням: https://youtu.be/en1zW3vlKl0.
❗Ми переконані– це свято для вас стане незабутнім❗
У програмі заплановано чимало тематичних блоків:
💥Історія ХНУРЕ допоможе відчути атмосферу минулого століття, познайомить з основними періодами розвитку університету, а також видатними особистостями, внесок яких зіграв значну роль у становленні нашого ВНЗ.
💥Сучасний ХНУРЕ розповість нам про сьогоденний університет, який через свою наполегливу працю та неймовірні успіхи зміг потрапити до ТОП-1000 університетів світу.
💥Спеціально к ювілею ХНУРЕ привітання від ректора, колег і друзів з інших університетів, від студентів, співробітників, партнерів та випускників. Під час онлайн-святкування не пропустіть онлайн-нагородження викладачів та студентів-на засіданні святкової Вченої ради університету.
❗Окрім офіційної частини під час трансляції відбудеться декілька онлайн-вікторин у чаті, переможці яких отримають чашку із логотипом університету, виступ спортсменів, колективів студентського клубу, презентація виставки художньої творчості співробітників і студентів, та багато іншого.
🔷І це тільки основні родзинки свята, всі деталі онлайн-святкування «90-річчя ХНУРЕ. Історія успіху» розкривати не будемо!
Будьте з нами! СВЯТКУЄМО РАЗОМ!
🕙Чекаємо на вас 16 жовтня об 11:00 на каналі NURE TV.